Barut İlkokulu
TATLICA MAH. MKE BARUTSAN KÜME EVLERİ M.K.E BARUTSAN SİTESİ BARUT İLKOKULU BLOK NO 65 ELMADAĞ / ANKARA

VİZYON

VİZYONUMUZ Sunacağımız etkili ve verimli eğitim öğretim hizmeti sayesinde; toplumun birer yıldızı olacak çağdaş bireyler yetiştiren,örnek bir okul olmak.

MİSYON

MİSYONUMUZ Atatürk ilke ve devrimleri ışığında, cumhuriyet kazanımlarına sahip çıkan; içinde yaşadığı toplumun kültür ve değerlerini benimsemiş, çağdaş, yeniliğe açık, ,duyarlı, araştıran-sorgulayan, özgüveni gelişmiş, okuma alışkanlığı kazanmış, fikir sahibi iyi bireyler yetiştirmek.

BAŞARILAR

İlçe çapında spor,sanatsal etkinlik, düzenlenecek yarışmalarda daima derece almak hedefiyle çalışmaktayız. 2015-2016 Eğitim öğretim yılı içerisinde "Öğretmenler Günü" nedeniyle düzenlenen kompozisyon yarışmasında 4. sınıf öğrencimiz Yiğit UYAR ilçe 1.si olmuştur. Her alanda kendini geliştirebilen öğrenciler yetiştirmek hedefimizdir. Başarılarımız bundan sonra da sürecektir.
Öğretim Şekli :Okulumuzda Normal öğretim uygulanmaktadır.

Okulumuzda Normal öğretim uygulanmaktadır.

Doğalgaz Kombi

Okulumuz İlçe Merkezindedir. Ankara´ya uzaklığı 40 km´dir.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Elmadağ ilçe merkezinde.İlçemizin nüfusu yaklaşık 45000 kişi civarında olup sosyo-ekonomik bakımdan gelişmiş ve ortalamanın üzerinde olan bir yerdir.